• Σχολικές Δράσεις

    Δράσεις Για να δείτε τις δράσεις του σχολείου μας, πατήστε εδώ.
  • Ανακοινώσεις

    Ανακοινώσεις Για να δείτε τις ανακοινώσεις της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022, πατήστε εδώ.
  • Στόχοι Σχολικής Χρονιάς

    Στόχοι Σχολικής Χρονιάς Για να δείτε τους στόχους της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022, πατήστε εδώ.

Οικοσελίδα

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Τεράστιος όγκος δεδομένων και πληροφοριών  μας κατακλύζει καθημερινά. Μέσα στον  κυκεώνα αυτό των πληροφοριών ο κάθε ένας από εμάς καλείται να κάνει σωστή διαλογή και  φιλτράρισμα για να μπορέσει να εξάγει τα ορθά συμπεράσματα και κρίσεις  για κάθε τι που τον αφορά και τον προβληματίζει.

Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο το Λύκειο Κύκκου Πάφου έρχεται να προσθέσει το δικό του ιστοχώρο μέσα στον αχανή παγκόσμιο ιστό. Μια μικρή αλλά αξιόλογη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για το σχολείο μας, την ιστορία του και την πόλη μας. Ένας ηλεκτρονικός χώρος προβολής της δουλειάς του σχολείου, μαθητών, καθηγητών και διεύθυνσης  ως συνόλου.  Ο επισκέπτης μέσα από ένα φιλικό διαδραστικό περιβάλλον έχει πρόσβαση  στην οργάνωση του σχολείου, σε ανακοινώσεις που αφορούν τους μαθητές και τους γονείς, μπορεί  να δει φωτογραφικό υλικό που αφορά την καθημερινή ζωή στο σχολείο, εκδηλώσεις του σχολείου, εκδρομές και άλλες σχολικές δραστηριότητες.

Επίσης ο κάθε καλοπροαίρετος  επισκέπτης και περιηγητής του ιστοχώρου  θα μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για την πόλη μας,  τα γύρω χωριά προέλευσης των μαθητών μας καθώς επίσης και τα  κύρια αξιοθέατα της περιοχής μας τα οποία αξίζουν ιδιαίτερης μνείας και προσοχής.

Καλή και ευχάριστη  περιδιάβαση.

Ο Διευθυντής


Ανδρέας Χριστοδουλίδης

Οργάνωση και Λειτουργία Σχολικών Μονάδων (Λυκειακός Κύκλος/Τεχνικές Σχολές) για τις Ενιαίες Γραπτές Τελικές Προαγωγικές και Απολυτήριες Εξετάσεις Σχολικού Έτους 2023-24

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα ενημερώνεστε ότι οι Ενιαίες Γραπτές Τελικές Προαγωγικές και Απολυτήριες Γραπτές Εξετάσεις του τρέχοντος σχολικού έτους θα διεξαχθούν κατά την περίοδο 13 – 24 Μαΐου  2024. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

Εκδήλωση για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955-1959

Μη έχοντας πια άλλη διορία
κείνο το πρωταπριλιάτικο πρωινό,
αρνηθήκαμε απ’ το τραπέζι το ψωμί και το παλιό κρασί,
διαγράψαμε την παρουσία της μάνας
στ’ ασβεστωμένο πεζούλι της αυλής μας,
σφίγγοντας στις χούφτες των χεριών
τις θυμωμένες κραυγές.
Τότε,
κινήσαμε ν’ ανταμώσουμε το αίμα σας.
το αίμα σας που δεν ξεράθηκε.
Τότε,
πήραμε το δρόμο σας,
τον πανάρχαιο κείνο δρόμο,
που περπάτησαν οι πρόγονοί μας
πάππου προς πάππου
κι όπου τα σπασμένα ξύλα μεσοστρατίς
και τ΄ αγάλματα και το αίμα κι η καρδιά μας
έδειχναν καθαρά την καταγωγή μας.
 

Εκδήλωση εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Το Σχολείο μας τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας απέτισαν φόρο τιμής στους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης που προσέφεραν τη ζωή τους στον βωμό της ελευθερίας.

Περισσότερα Άρθρα...

  • 1
  • 2