• Σχολικές Δράσεις

    Δράσεις Για να δείτε τις δράσεις του σχολείου μας, πατήστε εδώ.
  • Ανακοινώσεις

    Ανακοινώσεις Για να δείτε τις ανακοινώσεις της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022, πατήστε εδώ.
  • Στόχοι Σχολικής Χρονιάς

    Στόχοι Σχολικής Χρονιάς Για να δείτε τους στόχους της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022, πατήστε εδώ.

Οικοσελίδα

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Τεράστιος όγκος δεδομένων και πληροφοριών  μας κατακλύζει καθημερινά. Μέσα στον  κυκεώνα αυτό των πληροφοριών ο κάθε ένας από εμάς καλείται να κάνει σωστή διαλογή και  φιλτράρισμα για να μπορέσει να εξάγει τα ορθά συμπεράσματα και κρίσεις  για κάθε τι που τον αφορά και τον προβληματίζει.

Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο το Λύκειο Κύκκου Πάφου έρχεται να προσθέσει το δικό του ιστοχώρο μέσα στον αχανή παγκόσμιο ιστό. Μια μικρή αλλά αξιόλογη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για το σχολείο μας, την ιστορία του και την πόλη μας. Ένας ηλεκτρονικός χώρος προβολής της δουλειάς του σχολείου, μαθητών, καθηγητών και διεύθυνσης  ως συνόλου.  Ο επισκέπτης μέσα από ένα φιλικό διαδραστικό περιβάλλον έχει πρόσβαση  στην οργάνωση του σχολείου, σε ανακοινώσεις που αφορούν τους μαθητές και τους γονείς, μπορεί  να δει φωτογραφικό υλικό που αφορά την καθημερινή ζωή στο σχολείο, εκδηλώσεις του σχολείου, εκδρομές και άλλες σχολικές δραστηριότητες.

Επίσης ο κάθε καλοπροαίρετος  επισκέπτης και περιηγητής του ιστοχώρου  θα μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για την πόλη μας,  τα γύρω χωριά προέλευσης των μαθητών μας καθώς επίσης και τα  κύρια αξιοθέατα της περιοχής μας τα οποία αξίζουν ιδιαίτερης μνείας και προσοχής.

Καλή και ευχάριστη  περιδιάβαση.

Ο Διευθυντής


Ανδρέας Χριστοδουλίδης